NEWS

Om de twee weken biedt GOHAN een lekkere maaltijd aan.


Hanami-zushi op 24/4 (za)


De lente is in Japan hét seizoen van de hanami, waarbij je geniet van lekkere hapjes en drankjes onder de kersenbloesems. Hanami betekent letterlijk ‘bloemen bekijken’.


We creëren 2 verschillende soorten losse sushi (chirashi-zushi) met kleurrijke garnituur én een soep met groentjes erin om de vrolijk lentesfeer naar je toe te brengen. En deze keer bestel je “PER PORTIE voor 1 PERSOON”!


  • Hanami-zushi vis (met gegrilde witte vis, scampi, edamame, in veenbessensap gemarineerde witte rammenas, gebakken kappertjes, ei, zeewier en andere groentjes).
  • Hanami-zushi vegan (met gefrituurde en zoet gekookte tofoe, gegrilde witte asperges, edamame, in veenbessensap gemarineerde witte rammenas, gebakken kappertjes, zeewier en andere groentjes)


Lekkere wijn om erbij te klinken?


Onze wijnsuggestie van Wijnhuis Tinto: Xavier Frissant Touraine Blanc


  • Land: Frankrijk
  • Aroma’s & Smaak: herkenbare sauvignon-neus met pompelmoes, mandarijntjes en zelfs wat tropisch fruit (lychee, passievrucht)
  • Druif: sauvignon blanc 


Praktisch:

  • Af te halen op zaterdag 24 april (17-18u)
  • 2 keuzes: vis of vegan
  • Af te halen bij GOHAN (Oostakker of Gentbrugge)
  • Prijs: 18 euro (voor 1 persoon) / 9 euro voor de wijn

 

 

Om te bestellen, klik op de link van de versie die je wenst te bestellen:

Hanami-zushi vis:

https://forms.gle/3HXjZj85DC9j14sG9

 

Hanami-zushi vegan:

https://forms.gle/zfFj7XKMW2cpYiKQ8